logo
logo

Get in touch

Awesome Image Awesome Image

Chemische reinigingsmiddelen ophalen

  • ✔ KGA gespecialiseerd
  • ✔ Focus op duurzaamheid
  • ✔ Naleving van evoluerende

Veilig en efficiënt chemische reinigingsmiddelen ophalen is een uiterst gespecialiseerde taak die niet lichtvaardig genomen mag worden. Bij IAM begrijpen we de complexiteit en de verantwoordelijkheid die komt kijken bij het ophalen van deze potentieel gevaarlijke stoffen. Wij bieden een holistische service die zowel voldoet aan strenge milieuvoorschriften als aan uw zakelijke behoeften.

Wilt u chemisch reinigingsmiddel laten ophalen?

chemisch reinigingsmiddel

De meerwaarde van gespecialiseerde diensten in chemische reinigingsmiddelen ophalen

Het correct ophalen van chemische reinigingsmiddelen is niet alleen een wettelijke verplichting, maar het is ook een ethische verantwoordelijkheid tegenover uw medewerkers en de gemeenschap. Het risico op verontreiniging en mogelijke gezondheidsgevaren is aanzienlijk als reinigingsmiddelen niet op de juiste manier worden afgevoerd. Het is van vitaal belang om met een vertrouwde partner samen te werken die de expertise en de uitrusting heeft om het ophalen en verwerken van deze stoffen veilig en efficiënt te maken. Naast chemische reinigingsmiddelen, halen wij ook milieubelastende afvalstoffen op, zoals:

Zo zijn wij uw partner in zowel reinigingsmiddelen als afval.

Maak een weloverwogen keuze en vraag nu een offerte aan

De gezondheid van uw bedrijf – en van de wereld om ons heen – hangt af van de keuzes die we vandaag maken. Kies voor ons als afvalbeheerder, wij begrijpen wat er op het spel staat als het gaat om het ophalen van chemische reinigingsmiddelen. Vraag een offerte voor afval ophalen aan om meer te weten te komen over hoe we u bijstaan in het verantwoord en effectief beheren van uw chemische afvalstoffen.