logo
logo

Get in touch

Awesome Image Awesome Image

Oliewater sediment

  • ✔ KGA gespecialiseerd
  • ✔ Focus op duurzaamheid
  • ✔ Naleving van evoluerende

Oliewater sediment is een complex probleem dat veel bedrijven hoofdbrekens kan bezorgen. Met name in sectoren als de petrochemie, scheepvaart en zware industrie speelt deze issue. Bij IAM begrijpen we dat het behandelen van oliewater sediment een uitdaging kan zijn en wij zijn gespecialiseerd in het veilig en verantwoord afhandelen hiervan.

Wilt u meer informatie over oliewater sediment?

oliewater sediment

Het proces van scheiden van oliewater sediment

Het scheiden van oliewater is een gespecialiseerd proces dat vereist dat er met uiterste zorg wordt omgegaan met de afvalstoffen. Niet alleen omdat er sprake kan zijn van milieugevaarlijke componenten, maar ook omdat het scheiden van dit afvalwater de mogelijkheid biedt om waardevolle grondstoffen te recupereren. Het doel is het verwijderen van olie, slib en andere sedimenten, zodat zowel water als olie op een verantwoorde manier worden hergebruikt of afgevoerd. Dit proces bij ons als afvalbeheerder omvat diverse methoden, van mechanische scheiding tot chemische behandeling, om tot een milieuvriendelijke oplossing te komen voor uw sediment problematiek.

Neem nu de volgende stap en vraag uw offerte aan

De zorg voor het milieu en compliance met wet- en regelgeving zijn geen zaken waarbij u risico’s wilt nemen. Daarom is het van essentieel belang om te kiezen voor een partner met bewezen expertise in het veld van oliewater sediment management. Wij nodigen u uit om een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Zet vandaag nog de stap naar een schonere en duurzamere bedrijfsvoering.