logo
logo

Get in touch

Awesome Image Awesome Image

KGA

KGA

(klein) gevaarlijk afval

Klein gevaarlijk afval (KGA) omvat afvalstoffen die zowel in kleine als grote hoeveelheden gevaarlijk kunnen zijn voor mens en milieu. Deze stoffen zijn vaak giftig, ontvlambaar, corrosief of hebben andere schadelijke eigenschappen. Een deskundige inzameling van KGA-afval, veilige verwijdering van KGA en verantwoord KGA-afval vervoeren zijn daarom cruciaal. Wij van IAM zijn hierin uw betrouwbare partner.

 

Welke soorten afval vallen onder gevaarlijk afval

KGA-afval bestaat uit een breed scala aan afvalstoffen zoals:

Voor de inzameling van KGA-afval en het vervoeren van KGA-afval uit uw eigen productie, staan wij voor u klaar.

Het belang van een correcte verwijdering van gevaarlijk afval

Vanwege de schadelijke aard van deze stoffen is een veilige verwijdering van KGA essentieel om schade aan mens en milieu te voorkomen. Dit geldt ook voor het zorgvuldig KGA-afval vervoeren. Goede opslagmethoden en zorgvuldig transport bij ons als afvalbeheerder zijn noodzakelijk voor een correcte behandeling en verwerking van dit gevaarlijke afval.

Onze expertise in de inzameling en behandeling van gevaarlijk afval

Wij zijn uw betrouwbare partner voor de inzameling van KGA-afval, de verwijdering van KGA en ook voor het meerdere malen vervoeren van KGA-afval. Dankzij onze uitgebreide ervaring, expertise en kennis van de benodigde documentatie en opslagmethoden, garanderen wij u een zorgvuldige en verantwoorde aanpak van het ophalen van afval. We werken nauw samen met betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat uw KGA veilig en duurzaam wordt behandeld en verwerkt.

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw gevaarlijke afval, inzameling KGA-afval, verwijdering van KGA, en het vervoeren van KGA-afval? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte voor afval ophalen aan bij uw bedrijf. Samen zorgen we voor een veilige en verantwoorde behandeling van uw gevaarlijke afval.