logo
logo

Get in touch

Awesome Image Awesome Image

Over ons

IAM BV is een veelzijdig en gespecialiseerd bedrijf in afvalbeheer, met zowel nationale als internationale expertise. Onze toewijding aan afvalmanagement omvat op maat gemaakte oplossingen die niet alleen voldoen aan de wettelijke vereisten, maar ook het milieu respecteren. We onderscheiden ons in de markt door onze sterke focus op duurzaamheid en efficiënt afvalbeheer, met als doel een positieve impact op het milieu te genereren via innovatieve en klantgerichte benaderingen.
Onze expertise in afvalbeheer omvat de transport, verwerking en recycling van verschillende soorten afval, waaronder:

 

  • Zakelijk afval
    Afgewerkte olie
     KGA
    Afvalwater
  •  
afval ophalen

Onze missie

IAM BV ondersteunt bedrijven bij het afvalproces als de ideale partner. Wij zijn experts in afvalbeheer, op de hoogte van regelgeving en bieden professionele oplossingen. Met onze kennis en ervaring werken we hecht samen met onze duurzame partners om milieuvriendelijke oplossingen te bieden. IAM BV streeft naar klanttevredenheid en een schonere omgeving door afvalprocessen te optimaliseren.

Waarom voor ons kiezen

IAM BV is dé keuze voor bedrijven die deskundige ondersteuning en efficiënte oplossingen nodig hebben voor hun afvalprocessen. Met een team van experts, diepgaande regelgevingskennis en betrouwbare partners in de afvalindustrie, bieden we op maat gemaakte, kosteneffectieve en duurzame afvalbeheeroplossingen. Klanttevredenheid staat centraal, waardoor IAM BV een betrouwbare en langdurige samenwerkingspartner is. Kies IAM BV voor geoptimaliseerd afvalbeheer en een schonere toekomst.

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen.

Wij streven ernaar zo spoedig mogelijk te reageren op uw bericht.