logo
logo

Get in touch

Awesome Image Awesome Image

Werving & selectie

Werving & selectie

Met werving & selectie zorgen wij voor vakkundig personeel

Door middel van recruiting, werving & selectie is ons professionele team toegewijd aan het leveren van vakkundig personeel. Wij van IAM vinden personeel van topkwaliteit met passie belangrijk om te voldoen aan de specifieke behoeften van uw afvalverwerkingsactiviteiten. Zo bent u verzekerd van een goed lopende service.

 

 

Door middel van werving & selectie zorgen wij voor personeel op maat

Een van onze sterke punten is onze diepgaande kennis van industriële regelgeving en naleving. Door middel van goede recruiting, werving & selectie blijven onze medewerkers op de hoogte van de nieuwste regels en zorgen we ervoor dat onze klanten wettelijk opereren. Ons netwerk van professionals stelt ons dankzij recruiting in staat om efficiënt aan uw personeelsbehoeften te voldoen. De volgende medewerkers maken deel uit van ons bedrijf in afvalbeheer:

  • Productiepersoneel
  • Logistiek personeel
  • Operators
  • Terminalpersoneel
  • Laboratoriumtechnici
  • Laders en lossers
  • Afvaladviseurs
  • Bemonstering

We zijn trots op het leveren van bekwame medewerkers voor de afvalverwerkingsindustrie.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring

Wij zijn uw een belangrijke partner in het ophalen van zakelijk afval. Onze medewerkers beschikken over jarenlange expertise en diepgaande kennis van de industriële regelgeving. Zo bieden wij een uitgebreide reeks geschoolde werknemers voor verschillende rollen binnen de sector van afval ophalen. Zij blijven op de hoogte van de nieuwste regels. Dankzij onze recruiting, werving & selectie werkt u met een netwerk van professionals en dat stelt ons in staat om aan uw personeelsbehoeften te voldoen.

Vraag eenvoudig een offerte bij ons aan

Heeft uw bedrijf behoefte aan gespecialiseerde en vakkundige medewerkers? Dankzij onze recruiting, werving & selectie kunt u rekenen op een team met expertise dat naadloos aansluit bij uw organisatiedoelen. Vraag vandaag nog een offerte voor afval ophalen bij ons aan om te ontdekken hoe wij u helpen uw personeelsbestand te optimaliseren.