logo
logo

Get in touch

Awesome Image Awesome Image

Remvloeistof ophalen

  • ✔ KGA gespecialiseerd
  • ✔ Focus op duurzaamheid
  • ✔ Naleving van evoluerende

Remvloeistof ophalen is een taak die vaak wordt onderschat, maar van groot belang is voor zowel de automotive industrie als voor het milieu. Bij IAM BV zijn we ons bewust van de complexiteit die het ophalen van deze substantie met zich meebrengt. Met onze gespecialiseerde diensten kunt u er zeker van zijn dat de remvloeistof op een veilige en regelgevende manier wordt afgevoerd.

Wilt u uw remvloeistof laten ophalen?

remvloeistof ophalen

Uw remvloeistof laten ophalen om verontreiniging en boetes te voorkomen

Het laten ophalen van uw remvloeistof is belangrijk om verontreiniging en boetes te voorkomen. Remvloeistof bevat schadelijke stoffen die, indien niet correct afgevoerd, ernstige schade aan het milieu kunnen veroorzaken en uw bedrijf blootstellen aan aanzienlijke boetes en juridische complicaties. Wanneer u gebruik maakt van onze gespecialiseerde afvalbeheerservice, zorgt u ervoor dat de remvloeistof op een veilige en verantwoorde manier wordt opgehaald en verwerkt, conform alle geldende milieuregels en voorschriften. Naast remvloeistof, zijn wij ook uw partner in het afvoeren van:

Vraag een prijsindicatie aan

Laat ons u helpen met een betrouwbare en efficiënte service voor het ophalen van uw remvloeistof. Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteiten zonder zorgen over milieuverplichtingen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende prijsindicatie aan en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.